Agenda

afhaalgerechten

Afhaalgerechten tijdens de lockdown 

 

Deze gerechten worden

voorgegaard meegeleverd en moeten

thuis afgegaard worden,

instructies worden voorzien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wokgerechten

Tonijn € 20

wokgroenten/ teri yaki / kort gebakken/ noedels of rijst

Runds €  20

wokgroenten / hoisin / noedels of rijst

Scampi ’s € 20

wokgroenten / chilisaus / noedels of rijst

Kip € 15

wokgroenten / sweet & sour / noedels of rijst

Veggie € 15

groentenmix / soy saus/ noedels of rijst

Deze gerechten zijn te verkrijgen op vrijdag-zaterdag-zondag tussen 17.30u en 20.00u, telefonisch te bestellen 0472350065

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorgerechten

Carpaccio van ossehaas €10

rucola/parmesaan/pijnboompitten

Vitello Tonato €10

kalfsvlees / tonijnmayonnaise

Aardappel-Truffelsoep € 10

per liter

Hoofdgerechten

Hertenkalf 2p € 50

pastinaakpuree/ herfstgroenten / sjalottensaus

Chateaubriand 2p €50

ovenaardappelen/ peperroom/ herfstgroenten

Visschotel de luxe 2p €60

mosselen / tomaat /puree/ ovengroenten

Mosselen €25

natuur/lookroom/witte wijn/ curry-cocos

Zeetong meuniére € 25

puree / ovengroenten

konijn / pruimen €15

kroketten/ huisgemaakte appelmoes

Deze gerechten zijn verkrijgbaar op woensdag, zaterdag en zondag tussen 17.00u-19.00u

( BESTELLINGEN VOOR WOENSDAG > DINSDAG VÓÓR 21.00U)

( BESTELLINGEN VOOR ZATERDAG EN ZONDAG > VRIJDAG VÓÓR 21.00u )