Kerst & nieuw

afhaal

Voorgerechten: 

  1. Fruits de mer vanaf 2p €25pp
  2. zeevruchtencocktail  € 10
  3. salade gerookte eendeborst/ noten/ vijgen € 12
  4. Carparpaccio portobello/ truffelmayo € 10
  5. Vitello tonato € 10
  6. Soep van geroosterde tomaat en venkel € 10/L

Hoofdgerechten :

  1. Visschotel met reuze gambas 2p € 60
  2. Hertekalffilet 2p € 60
  3. Chateau Briand 2p € 60
  4. Gegrilde groenten / bulgur/ halloumi / munt € 25

Bij deze gerechten worden aangepaste groenten en aardappelen voorzien.
De warme gerechten worden thuis afgegaard.

Desserts:

  1. Assortiment van desserts ( panna cotta, brownie, chocomousse) €10 pp
  2. Chocolade moeulleux € 5

Gelieve te bestellen voor 20/12
Tel 0472350065 of via mail: huize_germeaux@skynet.be