Menukaart van 17/4 tem 21/4 , wijzigingen onder voorbehoud
Voorgerecht
Hoofdgerecht
·
Chateau Briand 2 p € 42pp
·
Rib eye/ Australië / salade/ reypenaer / kruidenboter € 39
·
Dry aged entrecote/ salade / reypenaer / kruidenboter € 41
·
Mechelse koekoek / asperges / jus van kalfs € 35
·
Steak tartaar / salade / frietjes € 35
Dessert
·
Dame Blanche € 10
·
Sabayon € 13
·
Moelleux / vanille ijs / slagroom € 10
·
Tiramisu / huisgemaakt € 10
Menu 54€ pp ( enkel per tafel)
Kalfswang / jus van kalfs /
schuim van truffel
&
Zeewolffilet / asperges / creme
van eierdooier
&
Chocoladetaart / zoute caramelijs
Wij hanteren dagprijzen.
Maximum 4 verschillende hoofdgerechten per tafel.
Huize Germeaux
Vlessersweg 2 • 3650 Dilsen-Stokkem
Openingsuren
ma & di: gesloten
woe: 18.00u – 22.00u
do & vrij: 12.00u – 14.00u & 18.00u – 22.00u
zat: 18.00u – 22.00u
zon: 18.00u – 21.00u