onze kaart

Huize Germeaux

menukaart van 6/12 tem 10/12/23 , wijzigingen onder voorbehoud.

Ons vaste telefoonnr is niet meer in gebruik, om te reserveren gebruik 0472350065 of via whatts ap

  

 

 

Voorgerecht

  • Vitello Tonato € 20
  • Carpaccio ossenhaas € 20
  • Carpaccio portobello / truffelmayo / parmesaan / kalfskroket € 20
  • Garnaalkroket € 17
  • Moscardini ( inktvis & tomaat)€ 20

 

 Hoofdgerecht

  • Filet pure/ Uruguay € 40
  • Chateau briand/ Uruguay 2p € 40 pp
  • Rib eye / simmentaler/ gegrild / kruidenboter € 39
  • Filet van hert / rode wijnsaus € 39
  • Steak / sucade / Australië/ warme groenten € 35
  • Hazenrugfilet / roze pepersaus € 39

 

  • Visschotel 2p € 33 pp ,
  • Zeetong meunière  € 39
  • Kort gebakken tonijn / wokgroenten / teri yaki € 35
  • Heilbotfilet / jus van kreeft / mosseltjes € 35

 

Dessert

 

·       Dame Blanche € 9

·       Tarte tatin / vanille ijs / creme anglaise € 9

·       Creme Brulée € 9

·       Gepocheerde peer / meringue / vanille ijs € 9

 

Wildmenu € 52 ( enkel per tafel)

 

Ravioli a la carmella  / tomatensaus ossobuco style

&

Fazant supreme / confijt / champagnesaus

&

Chocolade / peer / creme anglaise



 

 

 

  
















Wij hanteren dagprijzen.

Maximum 4 verschillende hoofdgerechten per tafel.