menukaart van 6/12 tem 10/12/23 , wijzigingen onder voorbehoud.
Ons vaste telefoonnr is niet meer in gebruik, om te reserveren gebruik 0472350065 of via whatts ap
Voorgerecht
- Vitello Tonato € 20
- Carpaccio ossenhaas € 20
- Carpaccio portobello / truffelmayo / parmesaan / kalfskroket € 20
- Garnaalkroket € 17
- Moscardini ( inktvis & tomaat)€ 20
Hoofdgerecht
- Filet pure/ Uruguay € 40
- Chateau briand/ Uruguay 2p € 40 pp
- Rib eye / simmentaler/ gegrild / kruidenboter € 39
- Filet van hert / rode wijnsaus € 39
- Steak / sucade / Australië/ warme groenten € 35
- Hazenrugfilet / roze pepersaus € 39
- Visschotel 2p € 33 pp ,
- Zeetong meunière € 39
- Kort gebakken tonijn / wokgroenten / teri yaki € 35
- Heilbotfilet / jus van kreeft / mosseltjes € 35
Dessert
·
Dame Blanche € 9
·
Tarte tatin / vanille ijs / creme anglaise € 9
·
Creme Brulée € 9
·
Gepocheerde peer / meringue / vanille ijs € 9
Wildmenu € 52 ( enkel per tafel)
Ravioli a la carmella / tomatensaus ossobuco style
&
Fazant supreme / confijt / champagnesaus
&
Chocolade / peer / creme anglaise