onze kaart

Huize Germeaux


Menukaart van 17/4 tem 21/4 , wijzigingen onder voorbehoud 

Voorgerecht

  • Carpaccio ossehaas / rucola / parmesaan  € 22
  • Gebakken ganzenlever / champignons / gepocheerd ei € 27
  • Asperges / bellota ham / parmezaan € 22
  • Asperges / kreeftenkroket / citroendressing / parmezaan € 22
  • Pomme pavé / tartaar v runds / asperge / truffel € 25
  • Softshell krab / oosterse salade / kimchi mayo € 22
  • Kort gebakken inktvis / peterselie € 22

 

 Hoofdgerecht

  • Filet pure/ Uruguay € 42

·        Chateau Briand 2 p € 42pp

·        Rib eye/ Australië / salade/ reypenaer / kruidenboter € 39

·        Dry aged entrecote/ salade / reypenaer / kruidenboter € 41

·        Mechelse koekoek / asperges / jus van kalfs € 35

·        Steak tartaar / salade / frietjes € 35

 

  • Visschotel 2p € 33 pp ,
  • Zeetong meunière  € 41
  • Asperges / kort gebakken tonijn / tomaat  € 37
  • Kort gebakken tonijn / wokgroenten / teriyaki € 37
  • Caribische langoest / curry–cocos € 45

 

Dessert

 

·       Dame Blanche € 10

·       Sabayon € 13

·       Moelleux / vanille ijs / slagroom € 10

·       Tiramisu / huisgemaakt € 10

 

Menu 54€ pp ( enkel per tafel)

 

Kalfswang / jus van kalfs / schuim van truffel

&

Zeewolffilet / asperges / creme van eierdooier

&

Chocoladetaart / zoute caramelijs

 





 

 


 

Wij hanteren dagprijzen.

Maximum 4 verschillende hoofdgerechten per tafel.